sunnuntai 20. toukokuuta 2012

LanttuRANSKALAiSET

Jos olet karppaaja, mutta mielesi tekee ranskalaisia - kokeile tätä!

1. Kuori ja suikaloi lanttu.
2. Kasta lanttusuikaleita oliiviöljy-mauste-suola -seoksessa ja laita uunipellille.
(käytä haluamiasi mausteita, itse käytin cayannea)

3. Uunissa 200 asteessa, voit välillä kokeilla milloin lantut ovat valmiita. Ne jäävät (ainakin minulla) hiukan pehmeiksi, mutta se ei makua haittaa. Voit myös käännellä lantturanskalaisia uunissa ollessa.

Ehdin jo säikähtää, että kärtsäsikö ranskalaiset liikaa, mutta ei. :)

Ateria kokonaisuudessaan. Suosittelen äijä-jogurttia kebabin kaveriksi.

Alkuperäinen resepti löytyy karppaus.info:sta.

Ei kommentteja: