keskiviikko 29. helmikuuta 2012

KARPPi -pizzaa

Pizzan nälkään löytyi tällainen pizzapohjan ohje Karppaus.info:sta.
Tein tuplataikinan, josta tuli kahdelle aikuiselle sopivan tuhti evästys.

2 kananmunaa
1 dl kermaa
4 rkl oliiviöljyä
3 rkl fiberHUSK -psylliumijauhetta

Sekoitin kaikki ainekset keskenään ja annoin taikinan turvota 10min. Levitin taikinan käsin leivinpaperilla varustetulle uunipellille. Oli aika tahmeaa ja vaikeahkoa levittää.

Esipaistoin pohjaa +200 asteessa n. 5 min, jonka jälkeen laitoin tomaattipyreen, pizzamausteen, juustoraasteen, paprikat, edellisenä päivänä uunissa kypsennetyn kalkkunan jämiä ja tonnikalan.

Paistoin pizzaa uunissa vielä n. 15min.

NAM!

Ei kommentteja: