tiistai 15. kesäkuuta 2010

RiiSiPuuRo

Karppaaminen on jäänyt hieman taka-alalle, käytämme gluteenittomia ruokia, joihin kuuluu:
-tattari
-riisi
-quinoa
-hirssi
-maissi
-amarantti

Kokeilin tehdä elämäni ekaa kertaa riisipuuroa! Joka ei edes palanut kattilan pohjaan. :)

RiiSiPuuRo 2-4:lle

2dl vettä
2dl luomuriisiä
1l raaka- tai luomumaitoa
kanelitanko, jos haluaa
merisuolaa

1. Kiehauta vesi, lisää riisi ja kanelitanko.
2. Kun riisi on imenyt veden, lisää maito.
3. Kiehauta, hauduta MiEDOLLA lämmöllä n. 40min sekoitellen välillä.
4. Mausta suolalla. Tarjoa luomuhillon, -kiisselin tai voin kanssa.

Ei kommentteja: