perjantai 7. toukokuuta 2010

aLMo NaTuRe [KiSSoiLLe]

Toin tuttavani kissalle tuliaisina Almo Naturen kissanruokaa Kuopion Musti&Mirristä. Mikä voikaan olla palkitsevampaa kuin nirso kissa, joka syö hyvällä ruokahalulla uuden tonnikala-annoksensa? :)
On ihan käsittämätöntä, että kissamme saavat mahdollisimman luomua ruokaa, kun omistajat joutuvat syömään tehobuustattua karjaa ja kaiken maailman teollisuusmössöjä.
Kunpa rakastaisimme toisiamme yhtä paljon kuin lemmikkejämme...

Kuinka paljon karvapalleroisestasi oikein välität?

Pitäisiköhän siirtyä kissanruokalinjalle, koska tämä valmistaja käyttää lihaa, jossa ei ole käytetty antibiootteja ja hormooneja. KiSSAMME SYÖVÄT OMiSTAJiAAN PAREMMIN!!!

"MiKÄ ON LEMMiKKiSi NÄKÖKULMASTA iHANTEELLiSiN RUOKA?

Kissasi näkökulmasta, ihanteellinen tilanne on saada vaihtelevaa ruokaa. Vaihteleva ruokavalio ei ole hyvää ainoastaan maun kannalta, mutta myös sydämen, turkin, näön, luuston, kokonaisuuden. On tärkeää muistaa vaihdella kuivamuonaa ja märkäruokaa. Kissat juovat vähän, joten ne tarvitsevat nestettä ruuan mukana.

Kuivamuona auttaa täydentämään ravitsemuksellisia tarpeita, mutta sen ohessa tulee antaa märkäruokaa tärkeän tasapainon saavuttamiseksi. Ihanteellisimman ravitsemuksellisen tasapainon saavuttamiseksi auttaa, jos vaihtelet myös märkäruokaa valkoisesta lihasta punaiseen lihaan ja kalaan. Almo Nature tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja josta löytyy jokaiselle kissalle omat suosikkimaut."

Ei kommentteja: