torstai 1. huhtikuuta 2010

Ole hyvä

Urtekramin Rose -shampoo on ollut ihan hyvä. Tätä löytyy Prismasta ja luontaistuotekaupoista. Urtekramilta löytyy erilaisia shampoita, hoitoaineita ja vartalovoiteita. Ole hyvän turve -shampoosta ei ole vielä kokemusta.

Netistä lainattua: "Kotimaisesta luonnonmukaisesta Ole Hyvä -sarjasta löytyy monipuolinen pesuainevalikoima henkilökohtaiseen hygieniaan sekä kodin puhtaanapitoon ja tekstiilien puhdistukseen. Ekologinen Ole Hyvä -tuotesarja on turvallinen pesuainevaihtoehto sekä ihmisille että ympäristölle. 

Luonnonmukaisesti valmistetut pesuaineet eivät ärsytä ihoa ja ne sopivat erinomaisesti myös useimmille allergikoille. Kaikki tuotteet on valmistettu kasviperäisistä, uusiutuvista raaka-aineista, jotka hajoavat luontoon nopeasti ja 100 %:sti. Tuotteet eivät myöskään sisällä keinotekoisia väri-, hajuste- ja säilöntäaineita tai mineraalipitoisia öljyjä. Ne on korvattu luonnonmukaisilla vaihtoehdoilla, kuten rohtouutteilla ja aidoilla haihtuvilla eteerisillä öljyillä sekä kylmäpuristetuilla kasviöljyillä. 

Ole Hyvä -tuotteet valmistetaan eettisiä arvoja kunnioittaen; yhtäkään tuotteista tai niiden raaka-aineista ei ole testattu eläinkokein ja tuotteet ovat vegaanisia. Tuotteiden valmistus kuluttaa erittäin vähän energiaa. Pakkaukset on myös valmistettu kierrätettävistä tai poltettavista materiaaleista."

Ei kommentteja: