torstai 1. huhtikuuta 2010

Kulinaristin 3 salaisuutta onnistuneeseen ruokaan

3. KERMA. Ei välttämätön, mutta voi lisätä lähes ruokaan kuin ruokaan jälkiruuasta aina pääruokaan. Kerma mm. pehmentää mukavasti tulisia mausteita ja siitä saa helposti kastikkeen lihalle.

2. VOi. Mikään ei voita voin makua! Voi on terveellistä eikä lihota. Toisin kuin margariinit, joihin käytetään ties mitä aineita. Margariineissa ei ole mitään muuta hyvää kuin että se on halpaa...

1. SUOLA. Se suola, jota yleisesti käytetään ja tarjotaan joka paikassa, maistuu aiwan hirveälle! Olemme tykästyneet tähän Maldonin luomusuolaan, jota saa lähes joka marketista. Lisäämme suolan vasta lautasella, osittain siksi, että käytössämme on valurautapannu, osittain siksi, ettei kuumennus veisi suolan kaikkia hyviä ominaisuuksia. :) 

ViHJE: Suolaa varten kannattaa ostaa keraaminen mylly, koska metallinen menee vain rikki. :(

Ei kommentteja: