torstai 8. huhtikuuta 2010

Extra Virgin Olive Oil

Italialainen kylmäpuristettu extra-neitsyt-luomuoliiviöljy

"Laadultaan korkealuokkainen oliiviöljy, joka on saatu suoraan oliiveista ja ainoastaan mekaanisin menetelmin."

Voi käyttää salaattikastikepohjana, ruuanlaitossa ja popcornien valmistuksessa sekä kauneudenhoitoaineena.
Löysin tuotteen muistaakseni Prismasta.

"40g TOMAATTiSOSETTA + 10g OLiiViÖLJYÄ PÄiVÄSSÄ PARANSiVAT (kymmenessä viikossa) SELVÄSTi iHON OMAA AURiNKOSUOJAA - NOiN SUOJAKERTOiMEN 4 VEROiSEKSi."
-Rita Stiens kirjassaan Totuus kosmetiikasta (s.144)

Ei kommentteja: