lauantai 24. toukokuuta 2008

Kaalikääryleet

Antti Heikkilän reseptiä hieman muunneltuna...
kaalinkerä
600 g jauhelihaa
3 sipulia
juustoraastetta
1/2 paprikaa
4 dl kermaa
2 munaa
oreganoa
mausteita

Keitä kaalia ja irrota lehdet sitä mukaa, kun ne kypsyvät. Tee osasta kaalia silppua.
Sekoita liha, munat, kaalisilppu, paprika, sipulit ja juustot täytteeksi. Mausta oman maun mukaan.
Täytä kaalinlehdet ja lado kääryleet uunivuokaan. Tee haudutusliemi sekoittamalla 1/2 l keitinvettä ja kerma. Ruskista kääryleitä hetki 250 asteessa uunissa ja sen jälkeen lisää haudutusliemi. VAnna kypsyä 175 asteessa tunti. Valele välillä kääryleitä!

Ei kommentteja: